ALUMINIUM Draaipoorten


Van elk type uit ons overzicht van aluminium poorten en hekwerk kunnen wij enkele of dubbele draaipoorten maken. Het is belangrijk om steeds te melden of deze al dan niet moet geautomatiseerd worden, want hiervoor is een stevigere kader nodig die de motor kan dragen. Het slot en de scharnieren bestaan uit kwalitatieve onderdelen die roestbestendig zijn en die de aluminium draaipoorten niet aantasten.


Elke situatie is verschillend en dit vraagt uiteraard om maatwerk. Bij dubbele draaipoorten kan het zijn dat vleugels met een verschillende grootte zijn gewenst, of omdat de oprit te steil omhoog gaat zal een grotere grondspeling vereist zijn. Met al deze dingen houden wij rekening.   Onze draaipoorten hebben tal van opties binnen het model zelf maar ook poortgebonden zodat men de poort kan samen stellen zoals men wenst. Opties zoals elektrische deuropener, brievenbus muurscharnieren of afdeklatten zijn allemaal mogelijk.


De aluminium poorten kunnen in verschillende kleuren worden gemaakt. . Onze poorten kunnen door hun opbouw ook in meerdere kleurcombinaties gemaakt worden.


knop-fotoalbums
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan  

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

Uw adres

Gemeente (verplicht)

Uw telefoon

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

 

.