Industriële schuifPoorten

Onze Industriële schuifpoorten bestaan in 2 verschillende modellen


Schuifpoorten type Comfort


De Comfort schuifpoort is onze standaard basis schuifpoort. Deze sterke degelijke schuifpoort is gericht op prijs-kwaliteit. Bovendien kan men in deze versie kiezen uit twee verschillende aandrijvingen. Verder kan deze schuifpoort naar keuze gevuld worden met RT, RD of VD vulling.


Klik hier voor de technische informatie


Schuifpoorten type Supra


Als het wat meer moet zijn dan kiest u best voor de Supra schuifpoort. De Supra schuifpoort kan groter gemaakt worden dan de Comfort. Bovendien heeft men keuze uit meer opties en zijn de gebruikte profielen groter dan de Comfort voor extra stevigheid. De Supra schuifpoort is dus als het ware de luxueuzere schuifpoort van de twee. Net als de Comfort kan men kiezen uit RT, RD en VD vulling.


Klik hier voor de technische informatie


Aandrijving voor de schuifpoorten


In totaal bieden wij drie verschillende soorten aandrijvingen aan. twee daarvan zijn voor de Comfort schuifpoort en 1 ervan voor de Supra schuifpoort. Het verschil zit hem vooral in de sterkte van de motor en de snelheid waarmee de poort opent. Op de technische fiche kan u ook een overzicht terugvinden van verschillende mogelijke opties.


Klik hier voor de technische informatie

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

Uw adres

Gemeente (verplicht)

Uw telefoon

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
Comfort schuifpoort

.

Supra schuifpoort

Aandrijving schuifpoort Aandrijving schuifpoort